Back to Question Center
0

Βρείτε αντικαταστάσεις;

1 answers:

Είμαι ένα καλό κορίτσι, είμαι. Τρώω τα πράσινα μου, καθαρίζω το πρόσωπό μου, προσπαθώ να μην ζήσω καθόλου καθιστική ζωή και να βρω τον χρόνο να πλύνω τα πινέλα μου μετά από κάθε χρήση. Παρά τις καλές μου προθέσεις, το ένα πράγμα που συχνά περνάει μέσα από το δίχτυ παίρνει συμπληρώματα. Τώρα ξέρω ότι ως veggie θα έπρεπε να παίρνω ομεγάς καθημερινά, και ότι είμαι μάλλον λίγο ανεπαρκής σε σίδηρο και μαγνήσιο πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά να περάσω από τα χτυπήματα και να ξεκινήσει στο παλιό συμπληρωματικό παιχνίδι.

Μέρος του προβλήματος; - php web development services. Υπάρχουν τόσα πολλά χάπια για να σκάσει Â και όταν IÃ ¢ â, ¬ â "¢ m απασχολημένος όλα αισθάνεται λίγο ένα faff. Ήμουν, λοιπόν, ευχαριστημένος που όταν το καθαρό Elixir 01 προσγειώθηκε στο γραφείο μου * - που έγιναν από την παλαίμαχη βιομηχανία ομορφιάς Amanda Henson, τα συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί,. παραδώστε τα καλύτερα αποτελέσματα, μία φορά την ημέρα, σε μια εποχή που σας ταιριάζει. â € ™ Και είναι όλα προσανατολισμένα στο να κάνουν το δέρμα να μοιάζει λιγότερο περιφρονητικό (με κλινικές δοκιμές που δείχνουν μείωση των ρυτίδων κατά 23% μετά από 8 εβδομάδες συμπληρώματος) και λάμψη. Η κόλαση ναι σε αυτό.

Find Supplements Baffling? Meet The Woman Who’s Got The Answer

Hereâ € ™ s τι άλλο Amanda είχε να πει //

â € ~Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που εμείς οι γυναίκες â € ~have να κάνουμε κάθε μέρα. και η αποτυχία τους να κάνει μερικές φορές μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε σαν κακός άνθρωπος ή αποτυχία. Ήθελα να το καταφέρω εύκολα. Λαμβάνοντας ένα χάπι την ημέρα καθιστά πολύ πιο πιθανό ότι οι άνθρωποι θα υιοθετήσουν τη συνήθεια και ως εκ τούτου θα δουν τα πλήρη οφέλη για το δέρμα.

Έχω εργαστεί στην ομορφιά εδώ και 17 χρόνια, αναπτύσσοντας και εμπορίζοντας την περιποίηση του δέρματος για μερικές από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες του κόσμου όπως το Liz Earle και το The Body Shop. Στην Unilever, τα δύο πάθη μου από το δέρμα και τη διατροφή συγχωνεύτηκα όταν βοήθησα στην εκτόξευση της τεχνολογίας κατά της γήρανσης που αλλάζει στη βιομηχανία μέσω της προσθήκης συμπληρώματος.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, χτυπήθηκα από όλα τα πράγματα με την αγορά συμπληρωμάτων - την αόριστη συσκευασία, τα συστατικά μυστηρίου, τα χαμηλά επίπεδα / κακή ποιότητα των συστατικών και τα μη αποδεδειγμένα προϊόντα. Η διατύπωση του Pure Elixir 01 πήρε δύο χρόνια και αμέτρητες επαναλήψεις, αλλά η σκληρή δουλειά όλοι αξίζει να δώσει στους πελάτες μας πλήρη διαφάνεια στα συστατικά μας και τα (λαμπρά) αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών.

Find Supplements Baffling? Meet The Woman Who’s Got The Answer

Τα βασικά συστατικά του Pure Elixir 01 είναι:

- Marine Collagen / Αυτό περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες για την αποκατάσταση και πρόληψη βλάβης του δέρματος.

- Βιταμίνες C & amp;. Ε / Αυτά συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος από τη ζημία από τον ήλιο και βοηθούν στην αναστροφή της χρώσης και της πρόωρης γήρανσης.

- Ισοφλαβόνες σόγιας / Για την ενίσχυση του σχηματισμού κολλαγόνου και ως εκ τούτου τη μείωση των ρυτίδων.

- Χαμηλού Μοριακού Βάρους Υαλουρονικό Οξύ / Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες υποστηρίζουν την αναγέννηση.

- Λυκοπένιο / Αυτό το εκχύλισμα τομάτας είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και είναι καλά τεκμηριωμένο στη μείωση της βλάβης από τον ήλιο.

Η απόφαση για το επίπεδο των συστατικών στη φόρμουλα περιλαμβάνει πολλή έρευνα. Μια ομάδα δερματολόγου, βιοεπιστημόνων και εγώ βρήκαμε ότι αυτό το συμπλήρωμα απορροφάται καθημερινά από το σώμα - πολλά άλλα συμπληρώματα μπορεί να περιέχουν υψηλές δόσεις που κυριολεκτικά ξεπλένονται κάτω από την τουαλέτα!. Επίσης, πήραμε παράγοντες αύξησης του όγκου.

Τα συμπληρώματα ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στην τιμή, όπως ακριβώς και η ποιότητα ποικίλλει σημαντικά στον συμπληρωματικό κόσμο. Πολλές φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις διαφέρουν τόσο σε μέγεθος και δομή από τον τρόπο που το σώμα αναμένει να τις δεχθεί, που σημαίνει πάλι ότι απλώς ξεπλένονται και ότι ο χρήστης δεν ωφελείται από το συστατικό.

* Καθώς οι κάψουλες δεν είναι ακόμη veggie, πασπαλίζω απλά τα περιεχόμενα στην πρωινή βρώμη μου ή σε ένα ποτήρι νερό.

April 17, 2018