Back to Question Center
0

Η διαμαρτυρία του "προσώπου" Amanda Gullickson μας λέει τι θέλει να πυροβολήσει ένα εμπορικό [Season 2, Episode 4]

1 answers:

[Season 2, Episode 4 of Το πρόσωπο που προβλήθηκε την Τετάρτη και σήμερα ανακεφαλαιάζουμε το επεισόδιο με τη διαγωνιζόμενη Amanda Gullickson (μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτήν. εδώ ). Ο ντόπιος της Νότιας Καρολίνας μιλούσε αποκλειστικά για την επίδειξη και σας ενθαρρύνουμε να συντονίσετε το Oxygen την επόμενη Τετάρτη στις 8/7 C για να μάθετε αν η Amanda συνεχίζει στον επόμενο γύρο - was kostet app entwicklung. Και βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε ξανά το FashionSpot κάθε εβδομάδα για μια εσωτερική ματιά στο επεισόδιο της προηγούμενης νύχτας. ]

Μια άλλη εβδομάδα έχει έρθει και ευτυχώς ο συμπαίκτης Ray μου επέστρεψε από την αίθουσα αποκλεισμού την περασμένη εβδομάδα!. Αυτή την εβδομάδα διαπιστώνουμε ότι δεν θα υπάρχουν πλέον δοκιμαστικοί βλαστοί .. είναι κατευθείαν στις καμπάνιες χωρίς πρακτική!.

‘The Face’ Contestant Amanda Gullickson Tells Us What It’s Like to Shoot a Commercial [Season 2, Episode 4]

Εικόνα: Steve Fenn / Oxygen Media .

έπρεπε να κάνουμε μια Alex και Ani εμπορική και ήμουν τόσο ενθουσιασμένος γι 'αυτό!. Αισθάνομαι ότι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχω σε πολλά κορίτσια είναι η προσωπικότητά μου. Ξέρω ότι πρέπει απλώς να το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου και να φέρω πραγματικά πολύ ενέργεια. Πρέπει να επιτρέψω στην προσωπικότητά μου να λάμψει, αλλά το πιο σημαντικό κάνει το προϊόν λάμπει. Επειδή, όπως λέει η Naomi, "Δεν είναι για τα κορίτσια, είναι για το προϊόν."

Στην ταράτσα είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε στη γραφή μας. Αισθάνομαι ότι κάναμε μια σπουδαία δουλειά ως ομάδα που αναπτύσσει τη δική μας. Και, φυσικά, η Λυδία ήρθε στη διάσωση για να μας βοηθήσει να κάνουμε τις τελικές πινελιές. Είχε επίσης να κάνουμε επαναλαμβανόμενες ασκήσεις για να μας βοηθήσετε να θυμηθούμε τις γραμμές μας. Αγόρι, έκανες αυτές οι οδηγίες όταν ήρθε η ώρα για την κάμερα!. Όπως πάντα, ήμασταν η πρώτη ομάδα που πήγαμε.

‘The Face’ Contestant Amanda Gullickson Tells Us What It’s Like to Shoot a Commercial [Season 2, Episode 4]

Image: Steve Fenn / Oxygen Media

Μόλις βγήκαμε στο set, τα νεύρα άρχισαν να ρέουν, αλλά τα δικά μου ήταν καλά νεύρα. Ήμουν έτοιμος να κερδίσει αυτό!. Η σειρά των γραμμών μας ήταν πρώτα η Allison, ο Ray και ο τελευταίος. Κάναμε καλά και βελτιωνόμασταν κάθε φορά που φάνηκε μέχρι που ο Allison άρχισε να αποστασιοποιείται. Άκουσα τη Ναόμι και την Άννα να μιλάνε πίσω της και σαφώς δεν ήταν άνετα με το μόνο που είχαν να πουν. Όλοι είναι διαφορετικοί στο πώς χειρίζονται τα πράγματα, προσωπικά θα το χρησιμοποιούσα ως κίνητρο για να τους δείξω ότι κάνουν λάθος, αλλά ο Allison αισθάνθηκε διαφορετικά. Ένιωσα κακή γιατί έπρεπε να ακούσει τα πάντα, ειδικά επειδή είχε τέτοιο αποτέλεσμα στην απόδοσή της. Επιπλέον, δεν επηρεάστηκε μόνο η απόδοσή της, αλλά η απόδοσή μας ως ομάδα συνολικά.

Ήμασταν σε προθεσμία 15 λεπτών και ο χρόνος τελείωσε. Μια πολύ μεγάλη παρερμηνεία σε αυτό το επεισόδιο ήταν ότι όλοι ήταν κατάλληλοι για να κερδίσουν όταν ο πελάτης έκανε την απόφασή του. Στα 15 λεπτά που είχαμε, δεν κατάφερα ποτέ να πάρουμε μια καθαρή λήψη κάτω από 30 δευτερόλεπτα. Έτσι, είχαμε αποκλειστεί και δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι πραγματικά πολύ κακό, γιατί αν μπορούσαμε να είχαμε μόλις μερικά δευτερόλεπτα γρηγορότερα, θα είχαμε κερδίσει αυτή την εβδομάδα χωρίς αμφιβολία στο μυαλό μου!.

‘The Face’ Contestant Amanda Gullickson Tells Us What It’s Like to Shoot a Commercial [Season 2, Episode 4]

Image: Steve Fenn / Oxygen Media

Πραγματικότητα του, δεν κερδίσαμε, η ομάδα Anne κέρδισε και πάλι. Ώρα για έναν άλλο από εμάς να αντιμετωπίσουμε την εξάλειψη. Αισθάνομαι ότι η Λυδία πήρε τη σωστή και δίκαιη απόφαση, θέτοντας την Allison επάνω στην εξάλειψη λόγω της απόδοσής της αυτήν την εβδομάδα. Ήταν η πιο αδύναμη στην ομάδα μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το πιο αδύναμο κορίτσι εδώ. Δεν άξιζε να πάει στο σπίτι και χαίρομαι που η Anne της έδωσε την ευκαιρία να μείνει. Και πάλι, η ομάδα Λυδία παίρνει το κορίτσι μας πίσω, πες μας!. Μισώ να δω τον Αλάνα, αλλά είναι καιρός να επανεστιάσουμε και να κερδίσουμε αυτή την επόμενη εκστρατεία.

Να είστε βέβαιος να παρακολουθήσετε Η Πρόσωπο Τετάρτη στο 10 / 9C για το οξυγόνο. Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο Twitter και στο Instagram στο @A_Gullickson

April 5, 2018