Back to Question Center
0

Η Συνέντευξη Κήπου: Twins Wyatt και Fletcher Shears Talk Juggling Μοντελισμός και Μουσική

1 answers:
The Garden Interview: Twins Wyatt and Fletcher Shears Talk Juggling Modelling and Music

Φωτογραφία: Dana Boulos / Facebook

. οι δίδυμοι Wyatt και Fletcher Shears αψηφούν τόσο τα στερεότυπα φύλου όσο και το είδος μουσικής με την μινιμαλιστική νεο-πανκ μπάντα τους The Garden.

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους "The Life And Times Of A Paperclip" δημιούργησε μεγάλη ανησυχία τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ - ενισχυση της μνημης. , μετά από μια σειρά singles, το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους "Haha" πρόκειται να πέσει στις 9 Οκτωβρίου.

Το φύλο κάμπτει από καιρό σε και πολύ φωτογενές, τα δίδυμα όχι μόνο γυρίζουν τα κεφάλια για το ξεχωριστό τους. αλλά και την ανδροειδή τους αισθητική, με τον δημιουργό σκηνοθέτη του Saint Laurent, Hedi Slimane, στρατολογώντας τους σε περισσότερες περιπτώσεις από μία για διαδρόμους και εκστρατείες.

Το TheFashionSpot κατέκτησε τους Wyatt και Fletcher ενώ στην αυστραλιανή περιοδεία τους για να μάθουν λίγο περισσότερα για το The Garden και τι είναι σαν το juggling μοντελοποίηση και τη μουσική.

The Garden Interview: Twins Wyatt and Fletcher Shears Talk Juggling Modelling and Music

Φωτογραφία: Miriam Marlene Waldner / Facebook

tFS: Πώς είναι το αυστραλιανό σκέλος της περιοδείας;. Αυτή είναι η πρώτη σας φορά στην Αυστραλία;.

Wyatt: Αυτή είναι η πρώτη μας φορά, ναι, και μου αρέσει πολύ. Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει ένα θερμό καλωσόρισμα.

Fletcher: Αυτή είναι η πρώτη μας φορά και είναι ειλικρινά πάει τόσο μεγάλη.

tFS: Το δεύτερο σας άλμπουμ "Haha" πρόκειται να πέσει - πώς αισθάνεστε για την απελευθέρωση;.

W: Τα συναισθήματά μου ποικίλλουν με αυτό το ρεκόρ από καιρό σε καιρό, αλλά αισθάνομαι περήφανος, ανήσυχος και έτοιμος να συνεχίσω να κινώ.

ΣΤ: Επίσης, αισθάνομαι διαφορετικός γι 'αυτό με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά συνολικά, σίγουρα υπερήφανοι, και ικανοποιημένοι με αυτό.

tFS: Έχετε έναν μοναδικό ήχο που έχει παρομοιαστεί με τις πρώτες Prodigy και Aphex Twin - αλλά ποιοι θεωρείτε ως τις μουσικές επιρροές σας;

. στη μουσική και αυτό που έχω ακούσει, νομίζω ότι όλα έχουν επιπτώσεις σε μένα είτε το ξέρω είτε όχι. Καλή ή κακή, μου αρέσει να απορροφώ αυτό που μου αρέσει και στη συνέχεια να το διαμορφώσω στο δικό μου μοναδικό πράγμα. Οι επιρροές μου διαφέρουν πάντοτε, αλλά δικαίωμα [τώρα] μερικές από [αυτή] επιρροή έχει στραφεί προς την επικρατούσα τάση.

ΣΤ: Νομίζω ότι ανεξάρτητα από το τι ακούω, η μουσική γενικά έχει αποτέλεσμα, είτε είναι κακή είτε καλή. Νομίζω ότι για μας είναι όλα σχετικά με τη διαμόρφωση της μουσικής μας φυσικά.

The Garden Interview: Twins Wyatt and Fletcher Shears Talk Juggling Modelling and Music

Φωτογραφία: Sergio Mejia / Facebook

tFS:. Πώς προσεγγίζετε τις εμφανίσεις σας;

W: Έχω την τάση να προσεγγίζω μια παράσταση με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελα με μια κοινωνική κατάσταση. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να το αισθανθώ, και τελικά καθώς το πλήθος συνδέεται μαζί μου και το αντίστροφο, τα πράγματα θα έχουν την τάση να ταιριάζουν καλύτερα και καλύτερα. Είμαι ο ίδιος στη σκηνή, και αποφεύγω κάθε είδους σκεπτόμενη συμπεριφορά ανά πάσα στιγμή.

F :( 32) Συμφωνήθηκε.

tFS: Σε προηγούμενες συνεντεύξεις, αναφέρατε ότι υπάρχει ένα επίπεδο τηλεπαθείας που δουλεύει με το δίδυμο σας - μπορείτε να μας πείτε για αυτό και ποιο είναι να είσαι σε μια μπάντα με το δίδυμο σου;.

W: Η "τηλεπάθεια" μετατοπίζεται και απενεργοποιείται. Κατά τη γνώμη μου, βασίζεται στο πώς εξελίσσεται η νύχτα και πόσο καλά παίρνουμε μαζί. Για να είμαι σε μια μπάντα με ένα άτομο που βασικά μοιράζομαι τη ζωή μου δεν αισθάνεται πραγματικά σαν τίποτα, γιατί σε αυτό το σημείο, είναι πέρα ​​από το φυσικό.

tFS: Εκτός από τη μουσική σας, πώς θα περιγράφατε το στυλ σας;

W: Συνήθως βασίζεται στο συναίσθημα. Δεν το θεωρώ ένα μόνο πράγμα. Τα είδη ένδυσης είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά σε κάποιο βαθμό. Είμαι πολύ επιλεκτικός.

ΣΤ: Η μόδα, για μένα, είναι κάτι που μου αρέσει. Αλλά μην πάρετε πολύ σοβαρά. Είναι διασκεδαστικό να μπορώ να ντύνομαι πόσο καιρό μου αρέσει και απλώς φορούν μόνο αυτό που νιώθω. Δεν το σκέφτομαι πάρα πολύ.

W: Είναι σίγουρα εξελίχθηκε.

tFS: Έχει εξελιχθεί το στυλ σας με την πάροδο του χρόνου ή πάντα κατευθύνεστε προς την ανδρογύνα;. Androgyny είναι μεγάλη, αλλά ποτέ δεν έχω κατευθυνθεί προς αυτήν. Ναι, φορώ σκουλαρίκια, αλλά για μένα αυτό ήταν πάντα unisex.

F: Το ύφος μου αλλάζει σχεδόν συνεχώς. Αλλά όχι λόγω της επιρροής, απλά και μόνο επειδή είμαι. Δεν περιορίζω τον εαυτό μου, επομένως οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

tFS: Γιορτάζεστε για να ξεφύγετε από τα στερεότυπα των φύλων όταν.

W: Για να είμαι ειλικρινής, δεν βάζω ένα φορτίο σκέψης σε αυτό που φορώ και πώς θα κοιτάξει. σε άλλους ανθρώπους .. Αν δεν πάω σε γάμο ή κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα πρέπει να σταματήσει από το να φορέσει αυτό που θέλει λόγω μιας ενδεχόμενης αντίδρασης του κοινού. Εάν θέλετε να φορέσετε ρούχα για αγόρια, πηγαίνετε για αυτό. Και αν θέλετε να φοράτε ρούχα κορίτσια, τότε κάντε το.

ΣΤ: Τίποτα δεν με ώθησε ποτέ να ντυθώ με κάποιο τρόπο κατ 'ανάγκην. Απλώς φορούν ό, τι θέλω. Αν μερικές φορές έχει κάτι να κάνει να γιορτάζεται παρά πολύ!. Αλλά φορώ μόνο τα ρούχα που θέλω να φορέσω με τα όρια που οι άνθρωποι είναι γνωστό ότι δημιουργούν για τον εαυτό τους. Είναι φυσικό να είμαστε ειλικρινείς.

tFS: Ο όρος "υγρό φύλο" υποστηρίχθηκε από υποστηρικτές διασημοτήτων όπως η Ruby Rose και η Miley Cyrus. Πώς αισθάνεστε για τον όρο και προσδιορίζετε με αυτό;

W: Δεν έχω ακούσει ποτέ αυτόν τον όρο για να είμαι ειλικρινής. Συγγνώμη.

ΣΤ: Νομίζω ότι είναι ένα θετικό πράγμα που δίνει ελευθερία στους ανθρώπους που τους επιτρέπουν να είναι αυτοί που νιώθουν σαν να είναι ανά πάσα στιγμή. Αλλά εγώ ο ίδιος, δεν χαρακτηρίζω πραγματικά τον εαυτό μου ως τίποτε άλλο παρά ως ένα άτομο. Σίγουρα, είμαι αρσενικό. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι απλώς ένα άτομο. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να ταξινομώ τον εαυτό μου ως κάτι άλλο εκτός από αυτό για να φανεί κάποιος τρόπος ή να αισθάνομαι κάποιος τρόπος. Νομίζω ότι το ρευστό των δύο φύλων είναι θετικό και ένα κινητό πράγμα προς τα εμπρός όμως.

tFS: Η Hedi Slimane σας επέλεξε για εκστρατείες και διαδρόμους του Saint Laurent, μπορείτε να μας πείτε πώς ήρθε και πώς ήταν;.

W: Η εμπειρία ήταν και ήταν πάντα θετική. Η ευκαιρία ήρθε από την τύχη και ήταν μια ευκαιρία που με χαίρεσε από τώρα.

F: Συμφωνημένοι


The Garden Interview: Twins Wyatt and Fletcher Shears Talk Juggling Modelling and Music
Φωτογραφίες: IMAXTree .

W: Έχω μάθει να διαβάζω πίσω από τις γραμμές του τι σου λένε και φυσικά να είσαι ο εαυτός σου. Κάνετε το καλύτερό σας για να μην πέσετε σε "χαρακτήρα μοντέλο". Αν δεν είστε σε αυτό φυσικά .

ΣΤ: Πάντα υπάρχουν περισσότερα πράγματα πίσω από τις σκηνές που δεν ξέρετε. Να είσαι ποιος είσαι σε μια κανονική μέρα. Δεν θα συνιστούσα να περπατάς σαν να έχεις τον τόπο. Αλλά και πάλι, αν είσαι σε αυτό. Εντάξει.

tFS: Νομίζεις ότι η αναγνώρισή σου στη βιομηχανία της μόδας βοήθησε καθόλου τις σταδιοδρομίες σου;

W: Φυσικά, νομίζω ότι έχει σίγουρα. Εισήγαγε τη μουσική μας σε μια ολόκληρη αγορά ανθρώπων που δεν θα την είχε ακούσει ποτέ πριν.

tFS: Τι είναι πιο τρομακτικό - το περπάτημα στο διάδρομο ή το περπάτημα στη σκηνή;.

W: Δεν βρίσκω κανένα τρομακτικό, αλλά όταν περπατάτε σε διαδρόμους, σχεδιάζετε κάτι και υποτίθεται ότι κάνετε κάτι με κάποιο τρόπο. Όταν παίζετε μουσική σε μια σκηνή, δημιουργείτε τον δικό σας κώδικα.

ΣΤ: Κανένας από τους δύο δεν με τρομάζει, αλλά όταν πρόκειται για διάδρομο είναι χρήσιμο να θυμάστε ότι μοντελοποιείτε το όραμα κάποιου άλλου. Επομένως, αυτό από μόνο του μπορεί να επιτρέψει μια πιο σεβαστή, αξιότιμη προσέγγιση. Τουλάχιστον μέσα μου.

The Garden Interview: Twins Wyatt and Fletcher Shears Talk Juggling Modelling and Music

Φωτογραφία: παρέχονται

tFS: Υπάρχει κάποιος Αυστραλός σχεδιαστής, μουσικός ή καλλιτέχνης;.

W: Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ωραίοι άνθρωποι που συναντήσαμε. Είμαστε φίλοι με το πλήρωμα "Wax Witches". Είναι πολύ ωραία.

ΣΤ: Ναι.

ΣΤ: Βρισκόμαστε στη μέση του τώρα .. Αλλά στο χρόνο που βρισκόμαστε σε περιοδεία το κρατάμε μαλακό. Οι εμφανίσεις τείνουν να μας φορούν κάτω από τη νύχτα μετά τη νύχτα. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που παίζουμε.

tFS: Υπάρχει κάποιος που θα θέλατε να δείτε στο ακροατήριο;

W: Οι αγαπημένοι μου.

ΣΤ: Είναι διασκεδαστικό να παίζεις μπροστά στην οικογένεια και τους αγαπημένους μου.

W: Το μέλλον διατηρεί την εξέλιξη και τη θετικότητα. Αυτός είναι ο τρόπος VV.

April 5, 2018